5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Liseli kız intihar etti

LİSELİ KIZ BEYLİK TABANCASIYLA İNTİHAR ETTİ

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, lise öğrencisi bir kız, babasının beylik tabancasıyla intihar etti.

Olay, Denizciler beldesinde meydana geldi. Denizciler Lisesi 9. sınıf öğrencisi M.P. (15), evde kimsenin olmadığı bir saatte uzman çavuş babasına ait beylik tabancasıyla başına sıktığı tek kurşunla intihar ederek hayatına son verdi.

Geride bir mektup bıraktığı iddia edilen M.P.'nin yaşadığı bir aşk yüzünden bunalıma girdiği ve bu nedenle intihar ettiği ileri sürüldü. Çevresinde ağır başlı, saygılı, sevecen bir kişi olarak tanınan M.P.'nin intihar etmesiyle şoka giren arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

İskenderun'da görev yapan ancak bir süredir dış görevde iken izine gelen babasının evde bıraktığı beylik tabancasıyla hayatına son veren kızın cesedini ilk bulan arkadaşı oldu. Baba H.P de eve geldiğinde sinir krizleri geçirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, savcı ve askeri yetkililer gerekli incelemeleri yaptıktan sonra M.P.'nin cenazesini İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Geride bıraktığı mektupta aşık olduğu birinden söz ettiği iddia edilen M.P.'nin ölümü sakin gündemiyle bilinen Denizciler beldesi halkını da derinden üzdü.

Belediye Başkanı Esabil Soydan, "Allah kimseye böyle acı yaşatmasın, 15 yaşındaki gencecik evladımız canına kıymış kimse böyle bir acıyı yaşamak istemez ama yapacak bir şey yok üzüntümüz çok büyük" dedi.

M.P.'nin baba memleketi Gaziantep'in Nizip ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LİSELİ KIZ BEYLİK TABANCASIYLA İNTİHAR ETTİ
LİSELİ KIZ BEYLİK TABANCASIYLA İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2011 Salı 13:00:03
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 09:36:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?