25
Nisan
2024
Perşembe
HATAY

Protestocu Volkwagen, gelin arabası oldu

Hatay’ın İskenderun Körfezi’nde, 2 bin 200 ton toksik atık yüküyle batan M/V Ulla adlı geminin çıkartılması için protesto eyleminde kullanılan Volkswagen, bu kez sahibinin kızının düğününde gelin arabası olarak kullanıldı. Gelin Meryem Oral, evlenirken dahi geminin çıkarılmamasını protesto etmek için böyle bir muziplik yaptıklarını söyledi.

Kendisini barış elçisi olarak ilan eden Edip Oral isimli vatandaş, toksik atık yüküyle batan MV/Ulla gemisinin çıkartılması için üzerine sloganlar yazdığı Volkswagen’i kızı Meryem Oral’ın düğününde gelin arabası olarak kullandı. Üzerinde çam ağacı ve MV/Ulla karşıtı yazıların yer aldığı gelin arabası, vatandaşların da büyük ilgisini çekti.

Gelin Meryem Oral, tek isteğinin geminin battığı yerden çıkartılması olduğunu belirterek, evlenirken dahi gemiyi protesto etmek için böyle bir muziplik yapmak istediklerini söyledi. Damat Mehmet Esen ise, mutlu olduğunu ifade etti.

Halk arasında ’vosvos’ diye tabir edilen Volkswagen marka araç, çalışmayınca, çevredeki vatandaşlar tarafından itilerek çalıştırıldı.

HATAY (İHA) -
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2004 Pazar 16:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrullah bilgiç IP: 85.99.83.xxx Tarih : 15.10.2006 21:26:03
başarılar dilerim