22
Mayıs
2024
Çarşamba
BELEN - HATAY

Öfkeli komşunun kurbanı oldu

Hatay’ın Belen İlçesi’nde üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Ogün Serdar Kılıç, ağabeyinin evini temizlerken gürültü yaptıkları gerekçesiyle kızan alt komşuları 55 yaşındaki İlhami Atalay tarafından şah damarından bıçaklanarak öldürüldü.

Belen Yayla Kent Yapı Kooperatifi İSSUME Siteleri’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre anne ve babaları yurt dışında olan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Bağcılık Bölümü’nde okuyan Ogün Serdar Kılıç, bir arkadaşıyla birlikte, Konya Selçuk Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü öğrencisi ağabeyi 20 yaşındaki Egemen’in evini temizlemeye başladı.

Bu sırada müzik dinleyen ve birbirleriyle şakalaşan gençlerin seslerinden rahatsız olan alt komşuları İlhami Atalay, kardeşleri uyardı. Gürültüyü kesen, ancak işlerini bitirip, merdivenlerden inerken de şakalaşan gençlerin önünü bıçakla kesen öfkeli komşu, kardeşlere saldırdı. Atalay’ın sağa sola savurduğu bıçağı Ogün Serdar Kılıç’ın şah damarını kesti.

Ağabeyi tarafından İskenderun’da Gelişim Hastanesi’ne götürülen Kılıç, buradaki tedavisinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edildi. Üniversiteli genç burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olaydan sonra yakalanan zanlı İlhami Atalay, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ogün’ün cenazesi memleketi Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 09:36:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BILAL KILIC IP: 82.25.186.xxx Tarih : 19.07.2007 22:00:15
topragin bol mekanin cennet olsun `EMMIOGLU OGUN kanin yerde kalmayacak.bir bizden bir ATALAYDAN