23
Mayıs
2024
Perşembe
DÖRTYOL - HATAY

Dörtyol'da dehşet

Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde cinnet geçiren bir polis memuru, 3,5 yaşındaki oğlunu öldürüp, eşini de yaraladıktan sonra beylik tabancasıyla intihar etti. Olay, Hatay’ın Dörtyol İlçesi’ne bağlı Yeşilköy Beldesi’ne geldi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü merkez Yenişehir Karakolu’nda görevli 10 yıllık polis memuru Mehmet Ali Akgül (34), yıllık izninin bir bölümünü kullanmak için eşi Sevgi (22) çocukları Çağrı (3,5) ile birlikte, kayınbabasının oturduğu Hatay’ın Dörtyol İlçesi’ne bağlı Yeşilköy Beldesi’ne geldi.

Dün akşam sohbet ettikten sonra evdekilerin yatmak için odasına çekilmesinden sonra saat 04.30 sularında cinnet geçiren polis memuru Mehmet Ali Akgül, beylik tabancasıyla yatağında uyuyan oğlu Çağrı’ya 4 el ateş etti, kendisine engel olmak isteyen eşi Sevgi Akgül’ü de sol omzundan yaraladı. Polis memuru, daha sonra tabancayla başına bir el ateş ederek intihar etti.
Yaralanan Sevgi Akgül, kaldırıldığı Dörtyol Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesinin ardından Adana Numune Hastanesi’ne sevk edildi. Akgül, Kalp Damar Cerrahi Servisi’nde tedavi altına alındı.

Polis memuru Akgül’ün cenazesi, Dörtyol Devlet Hastanesi’ndeki morgundan yakınları tarafından alınarak ambulansla Ankara’nın Sincan İlçesi’ne götürüldü. Babasının kurşanlarıyla uyurken hayatını kaybeden küçük Çağrı ise yarın Dörtyol İlçesi’nde toprağa verilecek.
Cinnet geçiren polis memuru Mehmet Ali Atgül’ün geçen yıl Mardin’de düzenlenen bir operasyon sırasında arkadaşını kaybettiği ve bu olaydan sonra psikolojik tedavi gördüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2005 Çarşamba 22:33:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eda sade IP: 85.97.183.xxx Tarih : 18.03.2005 12:14:50
bu haberi ne zakıkki gazetelerden okudum ve bir polis memuru olarak meslektaşımın böyle bir şey yapması yani kendi çocuğunu öldürüp eşini yaralayacak kadar kendini kaybetmesi beni çok üzdü çünkü o bayan aynı zamanda benim okul arkadaşım ve onun yerinde bende olabilirdim polislerin sorunlarıyla ilgilenmek yerine onları açığını göstermekten vazgeçmedikleri sürece bu böyle devam edecek çünkü yaşadığı sıkıntılar yüzünden birçok meslektaşımızın psikolojisi bozuk artık bizimde sorunlarımızla ilgilenilmesini istiyoruz çünkü herşeyden önce bizde insanız ve toplumun huzurunu sağlamak için kendi sağlığımızı bozuyoruz inşallah bu olay son olur böyle birşey bir daha tekrarlanmaz