18
Mayıs
2024
Cumartesi
DÖRTYOL - HATAY

Hatay: Dörtyol'da hain saldırı: 7 yaralı

Edinilen bilgiye göre, patlama dün akşam saat 22.00 sıralarında Çaylı Caddesi üzerinde bulunan Türkiye İş Bankası’na ait otomatik para çekme makinesinin önünde meydana geldi. Zaman ayarlı olduğu tespit edilen C-4 tipi bomba büyük bir gürültü ile patladı.

Olay esnasında yoldan geçmekte olan Hasan Meke, Lütfi Çelik, Gülay Duman, Asuman Duman, Günal Aslan, Sıtkı Aslan ve Kadir Küpeli çeşitli yerlerinden yaralanırken ATM’nin yanında patlamanın etkisi 1 metre çapında 15 santim derinliğinde bir çukur oluştu.


Yaralılar, Dörtyol Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edilirken patlama ile birlikte Türkiye İş Bankası Dörtyol Şubesi’nin büyük hasar gördüğü, çevredeki iş yerlerinin de camlarının kırıldığı bildirildi. Polis yetkilileri patlamanın olduğu yerde yaptıkları incelemede patlayıcının C-4 tipi zaman ayarlı olduğunu tespit ettiler.

 Konuyla ilgili yorum yapmanın erken olacağını söyleyen Türkiye İş Bankası Hatay Bölge Müdürü Levent Kobra, "Hizmetimize mobil banka ile devam edeceğiz. Hasar konusunda şu an bir şey söylemek mümkün değil. Araştırdıktan sonra hasarın boyutunu tespit edeceğiz" dedi. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi

iha-hatay
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2004 Çarşamba 09:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hmustafa dogan IP: 213.143.224.xxx Tarih : 20.03.2005 16:42:49
ben yorumdan ziyade başkabir konu hakkında yardım istiyorum.Mugla marmariste ikamet etmekteyim burada çevreme Dörtyola ait fotograf göstermek istedim ama başarısız oldum.Çünkü ietrnette dörtyolla il gili birkare fotograf bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.saygılar...