27
Mayıs
2024
Pazertesi
DÖRTYOL - HATAY

Ramazan şenliklerine büyük ilgi

Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belde Belediyesi tarafından Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Ramazan şenlikleri yoğun ilgi görüyor.

Payas Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği, Organizasyonu Hür Ajans tarafından yapılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen Payas Kervansaray Ramazan Şenlikleri coşku ile başladı.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte daha önceki Ramazanlara olan özlemleri gidermek ve eğlenceli saatler yaşamak isteyen vatandaş iftarla birlikte Payas Kervansaray’a akın ediyor.

Günde ortalama iki bin 500 kişinin ziyaret ettiği ve eğlendiği Kervansaray’da Ramazan şenlikleri ilginç gösteriler ve eğlencelerle sürüyor. Mahalli sanatçı ve animasyon gruplarının da yer aldığı şenliklere tanınmış sanatçılar da katılıyor. Hacivat ve Karagöz oyunlarının yanı sıra orta oyunundan örneklerin sunulduğu eğlence, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürüyor.

Bu hafta sahne alan Payas gitar kursu öğrencileri, Grup Cazgır ve yerel sanatçı Hakan, vatandaşlara zevkli saatler yaşattılar.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 13:56:56
Güncelleme :27 Ağustos 2009 Perşembe 14:01:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?