19
Mayıs
2024
Pazar
HASSA - HATAY

İl Milli Eğitim Müdürü siyasete soyundu

İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü’nden istifa eden Selahattin Kocaman, Hatay’ın Hassa İlçesi’nde AK Parti’den Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü görevine geçen yıl atanan ve bir süredir bu görevi yürüten Selahattin Kocaman, memleketi Hassa’da AK Parti’den belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Kocaman, aday adaylığı ile ilgili olarak, "İskenderun büyük bir güzel bir kentimiz, İskenderun’da görev yaptığım sürece memleketim Hassa’nın hizmete gereksinim duyduğunu gördüm ve memleketime hizmet etmek için yola çıktım. Allah kısmet ederse memleketimi büyük bir kent haline getirmek için aday adayı oldum. Hassa’da 5 arkadaşımız daha aday adayı, şimdiden hayırlı olsun diyorum ancak, biz hizmete adayız" dedi.

HATAY
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2004 Cumartesi 19:24:27
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 14:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cafer KILIÇMAN IP: 81.213.163.xxx Tarih : 17.07.2005 16:55:24
sayın başkan adayımız beklediye başkanı seçildi kendisini kutluyorum.girne mahallesinden başlayarak stabilize yolların asfaltlanması,15kasım parkı ve ince suya çocuklarımızın hoşca vakit geçirmeleri için oyuncaklar,salıncaklar;hürriyet caddesinin asfaltlanması,ÇARDAK yayla yolunun asfaltlanarak daha çok insanın bu güzelim yerlere kolayca ulaşması gibi pek çok hizmetleri olmuştur... bundan sonrada daha yeni ve daha güzel hizmetleri bekliyor göevinde başarılar diliyorum.