30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

İntihar eden ere hazin tören

NÖBETTE İNTİHAR EDEN ER TOPRAĞA VERİLDİ

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde vatani görevini yaptığı birliğinde intihar eden piyade erin cenazesi, memleketi Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Çamharman köyünde toprağa verildi.

1989/3 tertip olarak vatani görevini yaptığı Mardin'in Kızıltepe ilçesi Merkez Komutanlığı'nda 16 Şubat günü nöbet tuttuğu sırada silahıyla intihar eden Piyade Er Hüseyin Doğan'ın cenazesi, memleketi Isparta'nın Çamharman köyüne getirildi. Cenaze törenine Kaymakam Nevzat Taşdan, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Tamer Acartürk, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burçak Kırca, Belediye Başkan Vekili Mustafa Turgut Demirden, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Öngel, siyasi partilerin ilçe başkanları, EKK Yönetim Kurulu

Başkanı, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Doğan'ın cenazesi, öğle namazına müteakip köy meydanında kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verildi.

Ocak ayında rahatsızlanarak apandist ameliyatı olan Hüseyin Doğan'ın hava değişimi için Yalvaç'a gönderildiği ve 20 günlük iznin arkasından geçtiğimiz hafta çarşamba günü birliğine geri döndüğü öğrenildi. Birliğine teslim olduktan sonra geçtiğimiz perşembe günü ailesini arayan Doğan'ın iyi olduğunu söylediği de öğrenildi. 2'si kız 5 çocuklu ailenin en küçük çocuğu olan Hüseyin Doğan'ın çevresinde sevilen biri olduğu ve hiçbir sorunu bulunmadığı kaydedildi.

NÖBETTE İNTİHAR EDEN ER TOPRAĞA VERİLDİ
NÖBETTE İNTİHAR EDEN ER TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 09:01:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?