30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Isparta huzurlu bir kent

ISPARTA TÜRKİYE’NİN HUZURLU KENTLERİNDEN BİRİ

Isparta Emniyet Müdürü Yahya Bal, kentin asayiş yönünden Türkiye’ye örnek teşkil edebilecek bir huzur kenti olduğunu söyledi.

Isparta’nın huzur kenti olmasının hem polis teşkilatı açısından hem de vatandaşlar açısından önemli bir mutluluk kaynağı olduğuna işaret eden Isparta Emniyet Müdürü Yahya Bal, “Isparta’da polisi ve vatandaşı büyük ölçüde rahatsız edici olaylar yok. Dışarıdan bu kente gelmiş binlerce öğrenci olmasına rağmen genel olarak baktığımız zaman Türkiye’mizin huzurlu yörelerinden birisiyiz” şeklinde konuştu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin sokak satıcılarına ve uyuşturucuya yönelik operasyonlarından sonuçlar aldıklarını ifade eden Bal, okullarda bu konularda eğitici seminerler düzenlediğini de sözlerine ekledi. Bal, “Bu vesileyle anne ve babalara seslenmek istiyorum. Mutlaka anne ve babalar çocuklarıyla ilgilensinler. Çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan korumamız gerekiyor. Emniyet teşkilatı olarak çok iyi bir mücadele yürütüyor Isparta. Örnek teşkil edebilecek bir mücadele diyebilirim” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 11:08:00
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 11:14:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?