30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Kınalı kuzular askere uğurlandı

KINALI KUZULAR ASKERE UĞURLANDI

Isparta'da, asker adayları için düzenlenen mehterli uğurlama töreninde, coşku dolu anlar yaşandı.

Isparta Belediyesi tarafından askere gidecek gençler için otogarda tören düzenlendi. Tören sırasında mehter gösterisi büyük ilgi gördü. Akşam saatlerinden itibaren askerlerini uğurlamak için otogara gelen vatandaşlar büyük kalabalık meydana getirirken, hüzün ve gurur bir arada yaşandı. Asker adayları yakınlarıyla kucaklaşırken, kimileri gözyaşlarına hakim olamadı. Kimileri arkadaşları

tarafından 'En büyük asker bizim asker' sloganıyla havaya atıldı ardından otobüse bindirildi. Askerleri uğurlamaya gelenler otobüslerin önünde durarak İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra otobüsler hareket etti.

BABASINI ASKERE UĞURLADI

Uğurlama töreni sırasında 4 yaşındaki Orhan Sarp, babası Tarık Sarp'ı asker ocağına yarbay üniformasıyla uğurladı. Minik Orhan, babası otobüse bindikten sonra ona el salladı. Karabük'e giden babası da otobüsten ona gülen gözlerle baktı.

MEHTERANLI UĞURLAMA

Isparta'da bu yıl belediye asker uğurlama törenlerine renk katacak bir projeye imza attı. Belediye Mehteran Takımı, Fetih Marşı'yla otogara girdi. Burada toplanan vatandaşlar, mehter konserini dakikalarca alkışladı.

KINALI KUZULAR ASKERE UĞURLANDI
KINALI KUZULAR ASKERE UĞURLANDI
KINALI KUZULAR ASKERE UĞURLANDI
KINALI KUZULAR ASKERE UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 13:26:04
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 14:24:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?