30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Rosense, Gülbirlik’in ‘amiral gemisi’

ROSENSE, GÜLBİRLİK’İN ‘AMİRAL GEMİSİ’

Gülbirlik’in kozmetik markası Rosense, satış mağazaları ve bağımsız bayiliklerin yanı sıra İstanbul, Bursa, Gaziantep ve Antalya’daki ‘Yaşam Merkezleri’nde satışa sunulacak.

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, İstanbul’da Profilo, Gaziantep’te Sanko Park, Bursa’da Zafer Plaza’da Rosense satış noktaları oluşturulacağını söyledi. Yaklaşık 5 yıl önce piyasaya sunulan Rosense’nin, Isparta gülcülüğü ve Gülbirlik Genel Müdürlüğü’nün ‘Amiral Gemisi’ seviyesine yükseldiğini anlatan Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, “Rosense 40 ayrı kategoride 120 ürün gamına ulaştı. 2010 yılında yeni ürünler yaratacağız. Bu ürünleri de ilmi çalışmalar ışığında yapacağız. Yeni stratejimiz kuru gül çiçeği. Bunu 2010 yılı içinde piyasaya vereceğiz. Gül çiçeklerinin kurutulması işlemini de bilimsel veriler ışığında gerçekleştireceğiz” dedi.

Türkiye’nin her noktasına satışa sunulan bir marka haline gelen Rosense’nin Asya, Avrupa, Amerika, Uzak Asya, Ortadoğu’da mağaza ve satış noktalarında tüketici ile buluştuğunu ifade eden Tamer, “Dünya coğrafyasında tek giremediğimiz kıta Afrika” diye konuştu. Tamer, bu konuda da çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 10:15:05
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 10:23:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?