30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Servis şoförü çok üzgün

SERVİS ŞOFÖRÜ ÇOK ÜZGÜN

Servis şoförü Şükrü Aksoy, kendisini kurtarmak için suya atlayan Okan Albayrak'ın ölüm haberini aldığını ve çok üzüldüğünü söyledi.

27 Mart Cumartesi günü Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Su Ürünleri Fakültesi öğrencilerinin sınav öncesi moral bulmaları için Yazılı Kanyon'a gittikleri gezide, kanyonun sularına düşüp yaralı kurtulan 28 yaşındaki servis şoförü Şükrü Aksoy, kendisini kurtarmak için suya atlayan Okan Albayrak'ın ölüm haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğini anlattı.

Isparta Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi Bölümü'nde tedavi altına alınan Aksoy, Yazılı Kanyon'da dengesini kaybederek suya düştüğünü, başını bir taşa çarptığını ve ondan sonrasını hatırlamadığını belirtti.

Olay anını anlatan Aksoy, "Yazılı Kanyon'da taşın üstündeyken kayınca düşüp başımı taşa vurdum. O an şuurumu kaybettim. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Bir gün sonra şuurum yerine geldi. Okan'ın ardımdan atladığını şuurum yerine gelince öğrendim" dedi.

Okan'ın vefatına çok üzüldüğünü belirten Aksoy, "Beni kurtarmak için atlamış. Vefat ettiğini öğrendim. Allah rahmet eylesin. Gerçekten çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin" diye konuştu.

BENDE ATLARDIM

Kendisinin de bir canı kurtarmak için suya atlayacağını belirten Aksoy, sözlerini şöyle tamamladı: "100 metre sürüklendikten sonra üniversite öğrencileri ağaçların yardımıyla beni sudan çıkarmışlar. Bir öğrenci orada dilimi çıkarmış. Bu sayede hayattayım. Allah o öğrenci arkadaşlarımızın hepsinden razı olsun. Hepsine teşekkür ediyorum." Vücudunda kırıklar olduğunu belirten Aksoy, "Ciğerlerimde ezilme var. Ayağa kalkmakta zorlanıyorum. Hatta şimdi astım tedavisi görüyorum" ifadelerini kullandı.

SERVİS ŞOFÖRÜ ÇOK ÜZGÜN
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 17:34:01
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 11:18:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?