30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Vali eşinden ÖSS eğitimi

VALİ EŞİNDEN ÖSS EĞİTİMİ

Isparta Valisi Ali Haydar Öner'in kişisel gelişim uzmanı eşi Saadet Şen Özen, öğrencilere ÖSS öncesi motivasyon eğitim verdi.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen 20 üniversitenin tanıtımının yapıldığı Aysan Düğün Salonu'nda düzenlenen eğitim günlerinde Isparta Valisi Ali Haydar Öner'in kişisel gelişim uzmanı eşi Saadet Şen Öner, öğrencilere ÖSS öncesi motivasyon eğitim iverdi.

Konferans öncesinde salona öğrencileri tek tek çağıran Şen, konuşmasının başında ünlü sanatçı Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' isimli şarkısını öğrenciler ile birlikte söyledi.

Öğretmenlerin, ailelerin ve öğrencilerin ÖSS'ye yeterince hazırlandıklarını ifade eden Şen "Bizimde çorbada tuzumuz olsun istedik. Zaten her gün bir ilçeye giderek burada öğrencilerle bir araya geliyorum. Sınav gerginliğini almak ve sınava rahat girmelerini sağlamak amacıyla bu konferansı veriyorum. Öğrencilerimiz sınavı gözlerinde büyütmüş durumda. Ben bu noktada öğrencilerin kendilerine güvenini ortaya çıkarıyorum. Yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyorum.”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 17:40:05
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 18:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?