18
Mayıs
2024
Cumartesi
YALVAÇ - ISPARTA

Başkanlar Kozluçay'da buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Mehmet Sait Armağan ile Kültür ve Turizm Bakanı Başdanışmanı Sabri Bayar, Kozluçay Beldesi’nde belediye başkanlarıyla toplantı yaptı. Bölge belediyelerinin katıldığı toplantıda, hizmet için yapılabilecek planlama üzerinde duruldu.

Yalvaç İlçesi’nin Kozluçay Beldesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu’nun başdanışmanı Sabri Bayar, amaçlarının 2 yıl içinde bölgede yapılmadık iş bırakmamak olduğunu söyleyerek, "Sadece belediyelere değil köylere de aynı şeyi yapacağız. Çalışmalarımızı gözden geçireceğiz. Bizim sizden istediğimiz biraz samimiyet. İyi bir planlamayla yapamayacağımız iş yok. Herkes bugün burada eteğindeki taşı döksün. Biz buradayız. Bu milletin karşısına tekrar çıkabilmek için daha yapacağımız çok iş var. Biraz heyecanla ve katılımcılık ruhuyla güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Sait Armağan ise fikir jimnastiği yapmakta yarar olduğunu belirterek, daha verimli çalışmanın yollarının aranacağını dile getirdi. Yerel imkanlarla yapılacak çok şeyin olduğunu ifade eden Armağan, "Bizler milletin temsilciyiz. Az önce de konuşulduğu gibi samimi olmak gerekir. Bunu yaptığımız takdirde çözemeyeceğimiz iş kalmaz" diye konuştu.

ISPARTA (İHA) -
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2004 Pazar 11:36:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?