4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

Yaşlı kadın kendini astı

78 YAŞINDAKİ KADIN KENDİNİ ASTI

Kahramanmaraş'ta, yaşlı bir kadın bunalıma girerek kendini iple ağaca astı.

Olay, sabah saatlerinde Mehmet Akif Mahallesinde bir evin bahçesinde meydana geldi. İki ay önce beyin kanaması geçirdiği öğrenilen 78 yaşındaki E.G. sabah geliniyle birlikte oğlunu işe gönderdi.

Gelininin ve çocuklarının tekrar uyumasının ardından evin avlusuna yönelen E.G., kendini iple ağaca astı.

Saat 10.00 sıralarında uyanan yakınları, yaşlı kadının ipin boynundan çıkması sonucu yere yığılan yaşlı kadının cesediyle karşılaştı. Olayın polis ve 112'ye bildirilmesinin ardından eve gelen sağlık ekipleri, yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olayı öğrenir öğrenmez evine koşan ve memur olduğu öğrenilen R.G. de annesinin cansız bedeni başında bir süre bekledi.

Yaşlı kadının psikolojik tedavi gördüğü öne sürüldü. Daha önce bileklerini keserek bir kez daha intihar etmek istediği iddia edilen yaşlı kadın, iple kendini asarak yaptığı ikinci intihar girişiminde hayatına son verdi. Bu arada fenalaşan bir aile yakınına 112 ekipleri müdahale etti. Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin evdeki çalışmasının ardından ceset otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

MAYIS AYINDA 11 İNTİHAR

Kahramanmaraş'ta, sadece mayıs ayında meydana gelen intihar vakalarında 11 kişi hayatını kaybederken, onlarca intihar girişimi de teşebbüste kaldı.

Dün bir çoban ve üç çocuk annesi bir kadının hayatını kaybettiği Kahramanmaraş'ta daha önce de yalnız yaşayan bir kadın, 15 yaşındaki bir genç kız, 2 çocuk babası bir vatandaş ve üniversite öğrencisi bir kız canına kıymıştı. Kahramanmaraş'ta 12 Nisan'da meydana gelen diğer bir intiharda ise dört kardeş bağ evlerinde kendilerini iple asarak yaşamlarına son vermişti.

78 YAŞINDAKİ KADIN KENDİNİ ASTI
78 YAŞINDAKİ KADIN KENDİNİ ASTI
78 YAŞINDAKİ KADIN KENDİNİ ASTI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 14:47:00
Güncelleme :2 Haziran 2011 Perşembe 17:37:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?