18
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Taşucu Best Resort Hotel

Silifke - Taşucu beldesinde tarih, doğa ve denizin bütünleştiği bir noktada bulunan otelimiz, Mersin şehir merkezine 90 km, Adana Havalimanına 160 km, Silifke’ye 11 km. mesafededir. Tarihi ve turistik merkezlere yakın olan otelimizin bütün odaları deniz manzaralı 82 Standart, 4 Escort,13 Triple, 5 Aile odası, 15 Suit, 2 Bağlan tılı oda, 1 Engelli odası ve 1 Kral Dairesi olmak üzere toplam 125 oda ve 324 yatak kapasitesine sahiptir. Odalarımızın tamamında küvet, 24 saat sıcak su, balkon, telefon, saç kurutma makinası, uydu kanallı tv, mini bar ve klima mevcuttur. 
Otelimizde yetişkin ve çocuklar için ayrı açık ve kapalı yüzme havuzları, butik ve hediyelik eşya, berber, kuaför, Türk hamamı, sauna, jakuzi ve bilardo, masa tenisi, Spa merkezi, mini club, squash, mini golf, kondisyon merkezi, beach volley, animasyon ve spor aktiviteleri, okuma odası ve internet cafe, oyun ve TV salonu bulunmaktadır. Ayrıca Lobby Bar, Havuz Bar, Vitamin Bar, Taverna Bar, Nargile Bar, Teras Bar, Best Patiserrie ve Time Out Disco gibi mekanlarımız günün hemen hemen her saati hizmetinizdedir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Atatürk Cad No:97 Mersin
Adres2 :
Posta Kodu :33900
Telefon :+90 324 741 63 01
Faks :+90 324 741 30 05
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.