4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

"Çocuk da yaparım, kariyer de"

Mersin'de düzenlenen bir sokak defilesine katılan manken Tuğba Özay, şu anda çocuk yapmayı düşünmediğini ancak olursa da kız çocuğu istediğini belirterek, "Çocuk da yaparım, kariyer de" dedi.

Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından Sanatçılar Meydanı'nda organize edilen; 'Yaza Merhaba Defilesi'nde farklı markaların yaz kreasyonunu tanıtmak üzere Mersin'e gelen Özay, defile sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İtalyan sevgilisi Mario ile geçtiğimiz günlerde Milano'da dünya evine girdiğini hatırlatan Özay, yarın da eşiyle birlikte balayına çıkacağını söyledi.
Podyumlara bir süre ara vereceğini ancak balayı dönüşü yeniden işbaşı yapacağının altını çizen Özay, "Bu arada bir reklam kampanyası çektim. Ben yokken yayınlanmaya başlayacak. Reklam bir zayıflama üründen oluşuyor. Bu yaz bütün hanımları hatta beyleri zayıflatacağım. Erkeklerde de göbek görmek istemiyorum" dedi.

Eşi ve ailesinin kısa sürede bebek sahibi olmalarını çok istediğini belirten Özay, yakın zamanda bir bebeğinin olacağını ancak bunun da piyasaya yeni çıkacak olan 'Armoni' adlı albümü olacağını dile getirdi. Tuğba Özay, 'çocuk da yaparım, kariyer de' mantığını benimsediğini ifade ederek, "Ancak şu an çocuk yapmak için çok erken. Biliyorsunuz, benim tek yumurtalığım alınmıştı. Bu bir risk teşkil ediyor. Çok dikkat ediyorum ama bir çocuk sahibi olursam muhakkak ki doğurmak isterim. Ama böyle bir planımız yok. Çocuk için erken olduğunu düşünüyorum. Eşime kalsa hemen yaparız" diye konuştu.

Kız mı yoksa erkek çocuk mu istediği yönünde bir soruya Özay, şu yanıtı verdi; "Olursa da öncelikle sağlıklı olsun. Hayırlı bir evlat yetiştirmek istiyorum. Çocukları da çok seviyorum ama eşim özellikle kız olsun istiyor. Bana da benzemesini çok istiyor. Eşimle ben tip olarak birbirimize çok benziyoruz zaten. Hatta birçok insan kardeş gibisiniz diyor. Kız ismini düşündük ama erkek ismini bulamadık. Ama şimdilik ismi söylemeyeceğim. İsim gökyüzünden."

Bir gazetecinin mayınlı arazilerin temizlenmesine yönelik yapılan çalışmaları nasıl değerlendirdiği şeklindeki sorusuna da yanıt veren Özay, Suriye sınırına yerleştirilen mayınların temizlenmesinden yana olduğunu söyledi. Konunun yıllardır gündeme geldiğini ancak somut bir adım atılmadığının da sözlerine ekleyen Özay, konuşmasını da şöyle sürdürdü; "Mayınlar olmasın, insanlarımız, askerlerimiz ölmesin, şehitler vermeyelim. Ne Türkü, ne Kürdü kimse ölmesin. Hepimiz kardeşçe yaşayalım."

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 14:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?