4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

"Mersin için çalışıyoruz"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, kentin birçok farklı noktasında yapılan ve yapımı sürdürülen yol çalışmalarının daha çağdaş bir Mersin için gerçekleştirildiğini söyledi.

Çalışmalara ilişkin bilgi veren Özcan, Gazi Osman Paşa Caddesi, Mustafa Kemal Mahallesi 201. Cadde, 17. Cadde ve 13. Caddelerin yapımının tamamlanarak Mersinlilerin hizmetine sunulduğunu belirtti. Görevde bulunduğu 12 yıldan beri Mersin'in altyapı, kaldırım, asfalt, içmesuyu, atıksu, çöp gibi büyük önem taşıyan sorunlarını çözüme kavuşturduklarını belirten Özcan, bu çalışmaların yanı sıra yeni konut alanları da düzenleyerek yeni bir Mersin oluşturduklarını kaydetti. Yeni konut alanları ile birlikte buraların her türlü altyapı sorunun çözüme kavuşturulduğunu hatırlatan Başkan Özcan, “Ancak farklı kurumların yaptıkları kazı çalışmalarından ötürü yaptığımız yollar maalesef kazıldı. Şu anda yeniden asfalt çalışmalarına başladık. Birçok caddede ekiplerimiz hizmet veriyor” dedi.

Bir süreden beri vatandaşların bu kazılardan dolayı şikayetleri olduğunu kaydeden Özcan, Tedaş, Meski, Emniyet Müdürlüğü ve doğalgaz şirketinin yolları kazmalarından dolayı bu sıkıntıların yaşandığını belirtti. Modern bir şehir için altyapının tamamlanmasının şart olduğunu ve bu kazıların da bu nedenle gerçekleştiğini söyleyen Özcan, “Ancak gelinen nokta Gözne'de bulunan kaliteli bir asfalt şantiyesini faaliyete geçirdik. Bu sayede şimdi Mersinlilere kaliteli asfaltlar ile çok güzel yollar ve caddeler yapıyoruz” diye konuştu.

“Mersinliler her şeyin en iyisine ve en kalitelisine layıktır” mantığı ile hizmet ürettiklerini ifade eden Başkan Macit Özcan, “Mersin'in ihtiyaçları doğrultusunda şehrin neresinde olursa olsun hizmet üretmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2010 Cuma 19:00:05
Güncelleme :24 Temmuz 2010 Cumartesi 16:33:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut57 IP: 88.227.7.xxx Tarih : 26.07.2010 11:22:42

Seneye yani 2011 de nereler beğenilmeyipte tekrar kazılacak ? Şimdiden merak etmeye başladım bile...