5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

"Mühürler ve Figürler" sergisi açıldı

Mersin’in Tarsus İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Eshab-ı Kehf’te Hıdırellez Şenlikleri kapsamında Talia Sabahat Tuncer’in "Mühürler ve Figürler" adlı resim sergisi açıldı. 75. Kültür Merkezi Sergi Salonu'ndaki resim sergisi açılışına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Akif Akkuş, Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, Müftü Abdulkerim Akbaba da katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, “Bu tür sergilerin açılışını yapmak bize büyük mutluluk ve gurur veriyor. Sanatsal çalışmaların her zaman destekçisiyiz. Tarsus’a böyle bir sergi açtığı için değerli sanatçımıza teşekkür ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Sabahat Tuncer ise Tarsus’ta resim sergisi açmanın kendisini heyecanlandırdığını belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi. Serginin açılışını Sabahat Tuncer, protokol üyeleri ile birlikte yaptı. Daha sonra protokol üyeleri resim sergisini gezerek, sohbet ettiler. 35 eserin yer aldığı resim sergisini sanatseverler 6 Mayıs tarihine kadar izleyebilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 14:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?