5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

1. Çocuk şenliği yapıldı

AKDENİZ BELEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen '1. Çocuk Şenliği'ne katılan çocuklar, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Güneş Sosyal Tesisleri ve yanında bulunan belediye parkında önceki gün saat 13.00'de başlayan şenliğe, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk de katılarak, çocuklarla bir araya geldi. Balonlarla süslenen ve palyaçoların getirildiği alanda çocuklar doyasıya eğlenirken, Belediye Başkanı Türk, belediye olarak çocuklara yönelik her zaman sosyal, kültürel ve eğitsel projelerle hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.

Çocuklara yönelik bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Türk, sistemin yanlış politikalarının çocuklar arasında eşitsizlik ve adaletsizlik doğurduğunu ileri sürdü. Türkiye'de bazı çocukların potansiyel suçlu ilan edilerek yaşamın acımasızlığına terk edildiğini savunan Türk, “Biz Akdeniz Belediyesi olarak imkansızlıklarla büyümek zorunda kalan çocuklarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışacağız. Çünkü imkansızlıklar çocukların kaderi değildir" dedi.

Şenliğe katılan çocuklara balon ve uçurtma dağıtılırken, meyve suyu ikram edildi. Şenlikte doyasıya eğlenen çocuklar, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'e teşekkür ettiler.

AKDENİZ BELEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 14:21:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?