5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

1 ton çiğköfte dağıttı

 Mersin'de yeni hizmete giren bir işletme tarafından kent genelinde 'ücretsiz' olarak toplam 1 ton çiğköfte dağıtıldı.
İstanbul Beyazıt Meydanı'nda seyyar satıcılıkla başladığı çiğköftecilik serüvenine bugün 28. işletmesini ekleyen Mehmet Demirhan, 'Ziyaefet' adını verdiği işletmesinin son şubesini Mersin'de açtı.

Açılış nedeniyle özel olarak hazırlanan toplam 1 ton çiğköfte kent genelinde ücretsiz olarak dağıtıldı. Akdeniz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bedrettin Gündeş'in de katıldığı açılış töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan işletme sahibi Mehmet Demirhan, kullanmış oldukları ürünlerde kesinlikle et kullanmadıklarının altını çizerek, hazırlanan çiğköftelerin de gıda mühendislerinin kontrolünde zengin bir karışımla oluşturulduğunu anlattı.

Bugün dünya ölçeğinde yaşanan ve Türkiye genelinde de etkisini gösteren ekonomik krizin kendilerini çok fazla etkilemediğinin altını çizen Demirhan, önümüzdeki günlerde gerek Mersin'de, gerekse de diğer bölgelerde yeni şubeler açacaklarını söyledi.

Demirhan, "Biz önce insanları kazanmayı, sonra da çiğköfteyi onlar için bir tutku haline getirmeye çalışıyoruz. Mersinliler çiğköfteye yabancı değil, ancak güvenebilecekleri, temiz ve lezzetli bir çiğköfte yiyebilecekleri yer yok. Biz de bu eksikliği giderebilme adına yola çıktık. Bugün şube sayımızın artmasındaki en önemli etken de ürünlerimizin lezzeti, hizmetimizin kalitesidir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 18:06:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?