2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

13 yaşındaki çocuk nehirde boğuldu

Mersin'in Silifke ilçesinde Göksu nehrine giren 13 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Sayağzı Mahallesi, Belediye Su Deposu Karşısı Göksu nehrine arkadaşları ile birlikte giren Ali Özmen (13) boğularak hayatını kaybetti.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, görgü tanığının ifadesi doğrultusunda inceleme yaptı. Silifke Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde görevli 2 polis memuru Göksu nehrine girerek, cesedi aradı. Sabahın erken saatlerinde kendiliğinden su yüzüne çıkan Özmen'in cesedi, sudan çıkarılarak Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

aba Hüseyin ve anne Fadime Özmen, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Olayın görgü tanığı Süleyman Kara (38), Ali Özmen ile birlikte incir topladıklarını, incir ağacının kendilerini kaşındırdığı için evin yakınında bulunan Göksu nehrine yüzmek amacıyla girdiklerini belirterek, "Bir süre sonra kendisine 'sudan çıkalım' dedim. Ali ise son bir kez yüzmek istediğini söyleyerek tekrar suya girdi.15-20 saniye sonra suya batıp çıktığını görünce tehlikeli bir durumun olduğunu anlayıp Özmen'in elinden tuttum, ancak elimden kayıp suya battı. Bir daha da çıkmadı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 15:40:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
chatlakboy17 IP: 88.249.71.xxx Tarih : 17.07.2008 11:43:24

o nehri bende gordum girilecek gibi deil cok akıntılı...yazık olmus bence cocuga 13 yas bilinci yerinde bir cocuksa girilmemesini bilir bence