30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

14 Şubat'a 'sevgilisiz' kutlama

SEVGİLİLER GÜNÜNE 'SEVGİLİSİZ' KUTLAMA

Mersin'de sevgilisi olmayan ve yalnızlığı tercih edenler, '14 Şubat'a alternatif olarak; 'Sevgilisizler Günü' düzenledi. Keman ve darbuka eşliğinde gönüllerince eğlenen sevgilisizler, salsa ve tango gösteri de yapıp, şiirler okudu.

Merkez ilçe Mezitli'de faaliyet gösteren Saklıbahçe Garden Life'da organize edilen etkinliğe yoğun ilgi gösterildi. Herkesin alınmadığı ve müşteri konusunda seçici davranılan 'Sevgilisizler Günü'ne katılanlar, adeta felekten bir gün çaldı. Grup Kalp Kalbe'nin seslendirmiş olduğu birbirinden hareketli parçalara kimi zaman kıvrak danslarıyla eşlik eden sevgilisizler, kimi zaman duygu dolu şarkılarda danslar yaptı. Keman ve darbuka eşliğinde hüzün ve coşkuyu aynı anda yaşayan katılımcılar, salsa ve tango

gösterileri de yapıp, duygularını dile getiren şiirler de okudu.

Organizasyonla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Salkıbahçe Garden Life İşletmecisi Deniz Hoş, "Burada aynı çatı altında bir araya gelen insanların sevgilisi yok. Bu etkinliği düzenlemekteki amacımız da insanları bir araya getirip, yalnızlıklarını paylaşmalarının yanı sıra yeni ilişkilerin doğmasına da imkan sunmak. Bu organizasyonla birlikte aynı zamanda da 'Sevgililer Günü'ne alternatif bir kutlama yapmış da olduk" dedi. 'Sevgilisizler Günü'nü yoğun talep nedeniyle düzenlediklerini ve bu tür

etkinliklerin önümüzdeki dönemde de sürdürüleceğini anlatan Hoş, işletmeciler olarak bu tür alternatif etkinliklerin kendilerine de önemli katkılarda bulunduğunu dile getirdi.

Etkinliğe katılanlarsa yaptıkları açıklamalarda 'Sevgililer Günü'ne alternatif olarak düzenlenen gecenin kendileri için anlamlı olduğunu dile getirirken, her ne kadar sevgilileri olmasa da kendilerine ait bir günün olmasının mutluluk verici bir duygu olduğunu belirttiler.

SEVGİLİLER GÜNÜNE 'SEVGİLİSİZ' KUTLAMA
SEVGİLİLER GÜNÜNE 'SEVGİLİSİZ' KUTLAMA
SEVGİLİLER GÜNÜNE 'SEVGİLİSİZ' KUTLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2011 Pazartesi 11:34:02
Güncelleme :14 Şubat 2011 Pazartesi 13:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?