5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

1400 kursiyer sertifika aldı

Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen yüzme kurslarının 3. etabı düzenlenen yarışma ve sertifika dağıtım töreni ile sona erdi.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde bin 400 kursiyerin yüzme sertifikası aldığı törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Mersinlilerin sporun tüm branşlarına katılması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Sporcu olarak yetişen nesillerin, ülkelerine ve yaşadıkları topluma karşı sorumlu ve saygılı bireyler olarak hayatlarını sürdüreceklerini ifade eden Ertan, "Şu anda onlara bu yönde eğitim vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından 3. etap yüzme kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. Törende yüzme yarışında dereceye giren kursiyerlere başarı belgeleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan ve Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Yöneticisi Mehmet Özcan tarafından verildi. Şu ana kadar 4 bin 500 kişinin sertifika aldığı kursların 4. etabının 10 Ağustos tarihinde başlayacağı bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 16:46:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?