4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

17 yaşındaki genç kız kayıp

17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ KAYIP

Mersin'de lise öğrencisi genç kızdan 1 gündür haber alınamıyor. Okula gitmek için dün sabah saatlerinde evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki kızın ailesi 'kaçırılma' ihtimali üzerinde duruyor.

Edinilen bilgiye göre olay dün sabah saat 9.30 sıralarında meydana geldi. Merkez ilçe Toroslar'da yer alan Sağlık Mahallesi'ndeki evlerinden okula gitmek için ayrılan Dilek Koç bir daha eve dönmedi.

Kızlarının eve gelmemesi üzerine polise başvuran aile, endişeli bir bekleyiş içinde. Anne Nalan Koç, kızının pazartesi günü okula gittiğini ancak burada internetten tanıştığını öğrendiği erkek arkadaşı tarafından rahatsız edildiğini ifade ederek, "İsminin Arda olduğunu öğrendiğimiz bu genç, kızımın okuluna giderek kendisiyle görüşmek istemiş, Ancak okul idarecileri buna izin vermemiş. Aynı genç; 'Ben nişanlısıyım' diyerek, öğretmen ve okul yöneticilerini ikna edemeyince onlarla tartışmış" dedi.

Kendisinin kızının okuluna gittiğini ancak sara hastası olan kızının bu olaydan olumsuz etkilendiğini ve fenalaştığını anlatan Koç, "Kızımı alıp Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürdüm ve burada tedavisini yaptırdım. Daha sonra eve geri döndük. Ama Arda bizi takip edip mahallemize kadar gelmiş. Bu durum bizi endişelendirdi. Ertesi sabah kızım evden okula gitmek için çıktı ve kendisinden bir daha haber alamadık. Hayatından endişe duyuyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 13:09:00
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 13:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?