8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

18 yaşındaki Suat 2 aydır kayıp

Mersin'de, alüminyum doğrama atölyesinde kalfa olarak çalışan 18 yaşındaki Suat Güllü'den 2 aydır haber alınamıyor.


Turgut Türkalp Mahallesi'nde oturan Fatma Aksaysın (50), ayrıldığı eşinden olan en küçük çocuğu Suat Güllü'den 2 aydır haber alamadığını söyledi. Oğlunun 12 Mayıs günü çalıştığı iş yerinden haftalığını alarak ayrıldığını belirten anne Aksaysın, "Günlerden cumartesiydi. Ben komşuda olduğumdan oğlum eve gelmiş ve üzerini değiştirdikten sonra ayrılmış. Eve döndüğümde masanın üzerindeki yemeğini bile yemeden çıktığını gördüm. Bir süre gelir diye bekledim. Ancak geç saatlere kadar gelmeyince, eş dost kim varsa haber verdim. Sormadık yer bırakmadık, ama bir türlü izine rastlayamadık" dedi.


Oğlunun, işyerinden ayrılmadan önce patronuna Antalya'ya gideceğini söylediğini öğrendiklerini kaydeden acılı anne "Antalya'da kimseyi tanımıyoruz. Ancak patronuna 'Ben işten ayrılıyorum. Artık gelmeyeceğim, Antalya'ya gideceğim' demiş. Bizim Antalya'da hiçbir tanıdığımız yok. Hem oraya gitmiş olsa bile beni muhakkak arar, durumunu bildirirdi. Kaybolduktan sonra hiç arayıp, sormadı. Başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum" diye konuştu.


Cumhuriyet Savcılığı'na ve polis karakoluna oğlunun kayıp olduğunu bildirdiğini ifade eden Fatma Aksaysın, oğlunu görenlerin ya da bilenlerin en yakın polis karakoluna bilgi vermelerini istedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 17:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa tekin IP: 88.227.6.xxx Tarih : 10.07.2007 14:13:19
ya bakarmısınız bu mersinde olmus bir olay deılmı mersindeyse bende mersinde oturuorum babamın pvc yane alımınyum dograma atolyesı varda su çalısıtıg atolyenın ısmını solermsınız?bide suatın yaşını