4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

19 Mart'a ilginç teklif!

14 MART 'OTELDE EVLENEN ÇİFTLER GÜNÜ' OLSUN TEKLİFİ

Turizm sektörüne fikirleri ile katkıda bulunan Turizm araştırmacısı ve yazar H. Ertuğrul Şahin’in son teklifi de ses getirecek cinsten: Otelde evlenen çiftler günü.
 

Böyle bir günü, açılacak sezon öncesi gerçekleştirebilmeliyiz diyen Şahin, 19 Mart 2010 Cuma günü, bu yıl için düşünülebilir diyor. 2013’e kadar 19 Mart tarihinin tatil günlerine denk gelmesini de bir avantaj olarak görüyor.

 

Hazırlıkların yetişmemesi durumunda, dört dörtlük bir gün olması anlamında, 04.04.2010 tarihinin de seçilebileceğini ifade eden ve ülkemizde başlatılacak böyle bir çalışmanın, yakın gelecekte tüm dünyaya yayılabileceğini söyleyen H. Ertuğrul Şahin, günümüzde çiftler evlenmek için genelde otelleri tercih ediyorlar, böyle bir gün onlar için de anlamlı olacaktır. Kutlanacak bu özel günde, oteller çeşitli etkinlikler gerçekleştirebilirler dedi.

 

Kendi evleneceği günü ise “Evli Çiftler Günü” olarak ilan edeceğini söyleyen Şahin, “turizm ve otelcilik sektöründe yıldızlar kadar fikirlere de ihtiyaç var, otelleri sadece fiziki özelliklerine göre değerlendirmek, otellerin ruhunu göz ardı etmektir, projesi olmayan oteller için, hem maddi ve hem de manevi kazanç bir yönü ile eksik kalmaktadır” dedi.

 

Bir otelin her yıl en az iki farklı fikir ile gündeme gelmesinin, otellerde kalanların ve otellerde çalışanların motivasyonlarını olumlu etkileyeceğini açıklayan Turizm araştırmacısı ve yazar H. Ertuğrul Şahin, gerek çalışanlar gerekse konuklar, kaldıkları yerin isminin orijinal çalışmalarla duyulmasını arzu ederler diye düşünüyorum dedi.
 

....
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 10:30:05
Güncelleme :2 Mart 2010 Salı 19:05:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?