5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

2. döneme dualarla başladı

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde aldığı 45 bin 530 oy ile 2. kez Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törenle Toroslar halkına teşekkür eden Başkan Tuna, “Toroslar ülke sevdalılarının kalesidir” dedi.

MHP Mersin İl Başkanı Mustafa Tece ve İlçe Başkanı Nihat Soysal'ın da katıldığı törende, belediye binası önünde toplanan yüzlerce kişi, Tuna için dua etti.

Konuşmasına, geçtiğimiz günlerde helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişiye Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileyerek başlayan Tuna, geçen 5 yıl içerisinde yapılan çalışmaları doğru bularak kendilerini destekleyen ve yeniden başkan seçen vatandaşlara teşekkür etti. Bu başarının kendisinin değil, halkın başarısı ve inanan insanların başarısı olduğunu söyleyen Tuna, "İnşallah bizde bu güveni sarsmadan, aynı duruşumuzla sizler için uğraşacak ve durmadan çalışacağız” diye konuştu.

MHP Mersin İl Başkanı Mustafa Tece ise, partisinin Mersin genelinde başarılı bir sonuç aldığını ifade ederek, "Tüm dava arkadaşlarımıza, daha önce bize oy vermemiş fakat bu seçimlerde bizi destekleyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah, Belediye Başkanımız Hamit Tuna, sizlerin umutlarını ve güvenini boşa çıkarmayacak, bizlerin yüzünü eğdirmeyecek, problemlerin çözümü anlamında da en güzel işleri yapacaktır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Hamit Tuna, eşi Aydan Tuna ve protokol üyeleri ile birlikte vatandaşlara gül verirken, kazasız belasız bir 5 yıl için kurban kesildi. Tuna, daha sonra kendisini tebrik etmeye gelen vatandaşları makamında kabul etti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 22:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?