30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

200 öğrencinin yüzü güldü

Tarsus Ticaret Borsası, yardıma muhtaç 200 öğrenciye giysi yardımında bulundu.
 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulunduklarını belirten Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Bekir Kaya, bu tür yardımları her yıl düzenli olarak yaptıklarını söyledi.

Kaya, "Borsamız, her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim ve öğretim yapmakta olan ilköğretim okullarımızda okuyan muhtaç öğrencilere yardım elini uzattı. Birliğimizden gönderilen ve bünyemizden sağlanan katkı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile birlikte belirlenen 200 yardıma muhtaç çocuğu Kurban Bayramı arifesinde Tarsus Regma Lc Waikiki Mağazasında giydirmeye başladı.

Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz kanalıyla belirlenen 27 Aralık, 100. Yıl, Aliefendioğlu, Beylice, Şehit Burhan Yıldırım Çamalan, Zekeriya Çayan, Şehit M. Akif Sönmez Damlama, Gülek Atatürk, Kelahmet, Kulak, Pirömerli, Yenice Atatürk ve Atalar İlköğretim Okulu’nda okuyan çocuklarımıza ayakkabı, mont, kaban, parke ve pantolon alınarak dağıtımına başlanmıştır. Bu vesileyle çocuklarımızın ve halkımızın Kurban Bayramı mübarek olsun" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2011 Pazartesi 14:52:59
Güncelleme :31 Ekim 2011 Pazartesi 14:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?