3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

2007 faaliyet raporu görüşüldü

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, 2007 yılının belediye açısından önceki yıllarda olduğu gibi sorunların çözüme kavuşturulduğu ve halkın ihtiyaçlarının karşılandığı bir yıl olduğunu belirterek, "Dünden çıkarılan dersler, yarınlarımızı planlamada önemli rol oynamıştır" dedi.

2007 Mali Yılı faaliyet raporunun görüşüldüğü meclis toplantısında konuşan Ballı, belediye olmanın bilinci ve sorumluluğu ile sosyal, kültürel ve ekonomik yönden şehirleşmeye katkı sağlayacak ve yaşam kalitesini yükseltecek hizmetleri sunmak için hiç durmadan çalıştıklarını söyledi.

Hakkaniyet ölçüleri içerisinde cesur ve kararlı uygulamalarla, belediyenin mevcut imkanları içerisinde ve büyük özverilerle vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olduklarını kaydeden Ballı, "2007 yılı da önceki yıllarda olduğu gibi sorunların çözüme kavuşturulduğu ve halkın ihtiyaçlarının karşılandığı bir yıl olmuştur. Dünden çıkarılan dersler, yarınlarımızı planlamada önemli rol oynamıştır. Gelişmiş ilçe belediyeleri ve hizmetleri sürekli olarak gözden geçirilmiş, yerinde incelemeler yapılmıştır. Bozyazı ve halkı için 'Neden en iyisini yapmayalım' felsefesiyle en güzelini ortaya koymaya çalıştık. Geldiğimiz nokta ise 'Örnek alan bir belediyeden ziyada örnek olan bir belediye' olma yönündedir. Bozyazı hepimizindir. Bozyazı'nın örnek bir ilçe olması yolunda hizmet veren herekese teşekkür ederim" diye konuştu.

Toplantıda ayrıca belediyenin 2007 yılındaki gelir gider bütçesi okunarak, oylandı.

 

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 15:28:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?