3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

21 bin öğrenci karnelerini aldı

Mersin'in Silifke ilçesinde, 2007-2008 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmasıyla 21 bin ilköğretim ve ortaöğretim öğrencisi karnelerini aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 54 ilköğretim ve 14 lisede eğitim gören 21 bin öğrenci ile bu okullarda görev yapan bin 279 öğretmen, 15 günlük yarıyıl tatiline başladı. Atatürk İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle sınıf birincilerine karnelerini Kaymakam Ahmet Beyoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Kazım Alp Alkan verdi.

4. sınıflar birincisi Firdevs Şahin, 5. sınıflar birincisi Asım Berk Andaç, 6. sınıflar birincisi Ece Büşra Türközü, 7. sınıflar birincisi Hira Uludağ ve 8. sınıflar birincisi Sabrican Kılıç karne ve takdirnamelerini Kaymakam Beyoğlu'nun elinden alırken, öğrencilere ayrıca 100 Temel Eser'den birer hikaye kitabı hediye edildi.

"Bir eğitim-öğretim dönemini daha geride bıraktık" diyen Kaymakam Beyoğlu, "Uzun ve yorucu bir eğitim-öğretim yılının birinci yarısını tamamlamış bulunmaktasınız. Dinlenmek, eğlenmek ve oynamak en doğal hakkınız. Karnesinde kırık notu olan öğrencilerimiz üzülmesinler, çünkü önlerinde bir dönem daha var. Daha iyi ve programlı çalışarak kırık notlarını başarıya dönüştürebilirler. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 11:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?