9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

230 işçiye kadro müjdesi

Mersin'in Silifke İlçe Belediyesi'nde geçici statüde çalışan 230 işçi kadro aldı. 

30 kadrolu işçinin çalıştığı Silifke Belediyesi'nde, geçici statüde çalışan 230 işçi daha kadroya geçti. İşçiler bayram sevinci yaşarken, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Garaj Amirliği'nde kurban kestirerek, işçilerinin sevincine ortak oldu.

"Bu mutluluğu sizlerle paylaşmaktan dolayı çok mutluyum" diyen Belediye Başkanı Öngel, "İŞKUR'a tescilin yaptırılmasının ardından kadro alan tüm işçilerimizin özlük haklarını belirlemek için bir toplantı yapıp sizlere bilgi vereceğiz. Hepinizin çalışmasından çok memnunum. 2 dönem içerisinde kim ne derse desin, Silifke'de çok güzel işlere hep birlikte imza attık. Hepimiz güzel bir Silifke için çaba gösterdik. Silifke'de bugüne kadar yapılan her çalışma siz değerli çalışanlarımızın eseridir" dedi.

Silifke Belediyesi'nin, bütün ihanetlere rağmen güzel işlere imza attığını belirten MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural da, "Geçici işçiden kadrolu işçi statüsüne geçmenizden dolayı hepinizi kutluyorum. Silifke'ye yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim. 1999 yılından bu yana Silifke'yi bambaşka bir şehir konumuna getirdiniz. Köylerimize, beldelerimize ve insanlarımıza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Bayram Ali Öngel'i vekil olarak görmek istedik. Ama sayın başkanımız öncülüğü benim üstlenmemi istedi ve bizleri Ankara'ya taşıdınız. Silifke ve beldelerinde yapılacak daha çok işimiz var. Var gücümüzle de çalışmaya devam edeceğiz. İnsanların daha iyi hizmet alabilmesi için Silifke'nin sizlere ve bizlere ihtiyacı var" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2007 Cumartesi 13:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?