1
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

24'lük damada 54'lük gelin

İngiltere’de hasta bakıcısı olan Avustralyalı 54 yaşındaki Alaana Rose Mcıver, internette tanıştığı Suriyeli sigortacılık işi ile uğraşan 24 yaşındaki Youssef Koudsi ile Mersin’in Silifke ilçesinde evlendi.

Avustralyalı Alaana Rose Mcıver, internette arkadaşlık sitesinde Youssef Koudsi tanıştı. Çiftin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. Kısa bir zaman görüşen ikili hayatlarını birleştirme kararı aldı. Tatile geldikleri Silifke’de Silifke Belediyesi evlendirme dairesinde nikah şahitliklerini arkadaşları Aslı Trak ve annesi Nesrin Trak’ın yaptığı sade nikah töreni ile evlendiler.

Youssef Koudsi, Alaana Rose Mcıver’ı ilk gördüğünde kendisine aşık olduğunu belirterek, “Ona ilk görüşte aşık oldum, vakit kaybetmeden evlenme teklifi yaptım. Ancak ilk önce kabul etmedi. İkinci denemede başarılı oldum. Aşk, engel tanımadı. Alaana Rose Mcıver’ı çok seviyorum” dedi.

Avustralyalı Alaana Rose Mcıver ise, “Youssef Koudsi’e beni çeken bir şeyler oldu. Ne olduğunu anlamadım. Ancak bu benim çok hoşum gitmişti. Kısa bir süre görüşmeden sonra kendisine aşık oldum. İşte benim aradığım kişi dedim. Aşk, dil, din, ırk dinlemiyor. Sevgimizin bir ömür sürmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2012 Perşembe 18:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?