4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

250 öğrenciye malzeme yardımı

250 ÖĞRENCİYE EŞOFMAN VE AYAKKABI DAĞITILDI

Mersin’in Tarsus ilçe Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülüğün ortaklaşa olarak yürüttüğü Deniz Yıldızı projesi kapsamında 250 öğrenciye ayakkabı, eşofman ve şapka armağan edildi.

Cumhuriyet Lisesi’nde düzenlenen törende konuşan Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, 13 lisede eğitim ve öğretim gören 250 öğrenciyi sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gödekmerdan, ''Gençlerimizin kaynaşmaları amacıyla çeşitli projeler uyguluyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla gençlerimizi kaynaştırmayı, birlik ve beraberliği sağlamayı amaçlıyoruz. Gençlerimizin ailelerine, topluma ve ülkemize yararlı bireyler olarak yetişmelerini istiyoruz'' dedi.

Emniyet Müdür yardımcısı İbrahim Işıklı ise, bu proje kapsamında şimdiye kadar öğrencilerle birlikte çeşitli turistik geziler, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler yaptıklarını ifade etti.

Işıklı, “Amacımız, çeşitli okullarda bulunan öğrencileri bir ortak payda etrafından birleştirip, kaynaşmalarını sağlıyoruz. Etkinliklerle çerçevesinde ilk olarak Karboğazı’nda öğrencilerimizi pikniğe götürdük. Öğrencilerimizi yarın Kadıncık 1 Barajına götürüp gönüllerince bir gün yaşatacağız. Önümüzdeki günlerde de Erdemli'ye deniz gezisi yapacağız. Ardından 13 Haziran’da Ankara Anıtkabir ile Çanakkale gezisi yapacağız” dedi.

Daha sonra öğrencilere ayakkabı, eşofman ve şapkaları dağıtıldı.

Cumhuriyet lisesindeki Deniz Yıldızı Projesi etkinliğine Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, İlçe Müftüsü Abdülkerim Akbaba, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Işıklı, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Cumhuriyet Lisesi Müdürü ve öğretmenleri katıldı.

250 ÖĞRENCİYE EŞOFMAN VE AYAKKABI DAĞITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 17:10:05
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 23:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?