5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

26. kattan atlamak istedi!

Mersin'de 26 katlı defterdarlık binasının çatı katında sigara içip telefonuyla konuştuktan sonra soyunarak intihar girişiminde bulunan şahsı, polis ekipleri güçlükle ikna etti. Şahsın, daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre olay, bugün öğle saatlerinde Mersin Defterdarlığı Hizmet Binası'nın çatı katında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşiyle birlikte geldiği Defterdarlığın 26. katına gizlice çıkan Süleyman D., intihar girişiminde bulundu.

Çatı katında çalışan işçilerin şaşkın bakışları altında intihar girişiminde bulunan şahıs, önce cebinden çıkardığı sigarasını yaktı, ardından da cep telefonuyla kısa bir görüşme yaptıktan sonra üzerindeki kıyafetleri çıkartıp, aşağıya doğru
atmaya başladı.

Olay yerine çağrılan Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de çıkan Süleyman D.'nin kendisini aşağıya atma riskine karşı yere branda serdi. Polis de çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaklaşık 20 dakika boyunca çatıda kalan çıkan Süleyman D., polis tarafından ikna edilerek bulunduğu yerden indirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce gözaltına alınan şahsın alkollü olduğu öğrenildi. çıkan Süleyman D.'nin daha önce de farklı yer ve tarihlerde de intihar girişiminde bulunduğu kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 18:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?