5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

3. girişimde öldü!

Mersin'in Mut ilçesinde bunalıma giren 20 yaşında bir çocuk annesi kadın, kayalıklardan kendini atarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kızıldağ mevkiinde daha önce iki kez intihar teşebbüsünde bulunan ve polis tarafından ikna edilerek evine götürülen Ayşe Güne (20), aynı mevkide kayadan atlayarak intihar etti.

Güne, bir anda ortadan kaybolunca yakınları durumu polise bildirdi. Bir hafta önce intihar girişiminde bulunduğu yere giden polisler, genç kadının cesediyle karşılaştı. Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 10:57:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murtazaa IP: 78.111.55.xxx Tarih : 3.10.2009 22:39:32

YA YETER ARTIK YERTER YA!SURAYA GIRIP HABER OKUMAK ISTEMIYORUM YA!NE OLUYOR BU INSANLIGA NE!NEREDE YANLIS YAPIYORUZ NEREDE EKSIK BIRAKIYORUZ?ESKIDEN BES AILE BIR EVDE YASARKEN SIMDI VILLALAR VAR ESKIDEN UC AILEYE BIR ESEK DUSMEZKEN SIMDI AILE BIREYLERININ AYRI AYRI ARABALARI VAR!ESKIDEN BIR TABAK YEMEGIN ETRAFINA 5 KISI TOPLANIRKEN SIMDI BIR KISI BES CESIT YEMEGI AZ BULUYOR  PEKI NEREDE BU BOSLUK KIM TESPIT EDECEK VE NASIL DUZELTECEK?YOKMU BUNA BIR YANIT VE COZUMDE SU SITEYE GIRDIGIMIZDE ADAMAKILLI HABER OKUYUP CIKALIM!