5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

3 kafadar Mersin'de bulundu

KONYA'DA KAYBOLAN ÇOCUKLAR MERSİN'DE BULUNDU

Konya'nın Kulu ilçesinde, dün ders çalışmak için evden ayrıldıktan sonra kaybolan ikisi kardeş 3 çocuk, Mersin'de bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evlerinden dün ders çalışmak için ayrılan 13 yaşındaki Tahir Akyüz kardeşi 11 yaşındaki Davut ve arkadaşları 11 yaşındaki İsan Özer'den bir daha haber alınamadı. Çocuklar akşam eve gelmeyince aileleri polise haber verdi. Çocuklarının hayatından endişe eden aileler merakla gelebilecek iyi haberi beklerken, 3 çocuk bugün Mersin'de bulundu.

Mersin Otogarı yakınlarında bir parkta, devriye gezen polis ekiplerince bulunan çocuklar, Mersin Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Burada bol bol kitap okuyan çocuklar, gezmek amacıyla evlerinden kaçtıklarını söyledi.

Otobüsle Mersin'e geldiklerini söyleyen çocuklardan Tahir Akyüz, burada bir parka gittiklerini, balık ve döner yediklerini belirtti. "Kafamızdan Mersin geçti, o yüzden buraya geldik" diyen Akyüz, tekrar otobüsle eve dönmeyi düşünürken, polisler tarafından bulunduklarını kaydetti. Polislerin kendilerine çok iyi baktıklarını belirten Tahir Akyüz, başka çocuklara evden kaçmamaları önerisinde de bulundu.

Emniyet yetkilileri, çocukların, gerekli yazışmaların tamamlanmasının ardından Mersin'deki dayılarına teslim edileceğini belirtti.

KONYA'DA KAYBOLAN ÇOCUKLAR MERSİN'DE BULUNDU
KONYA'DA KAYBOLAN ÇOCUKLAR MERSİN'DE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 16:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?