4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

35 gündür annesini arıyor

35 GÜNDÜR KAYIP ANNESİNİ ARIYOR

Mersin'in Mut ilçesinde bir genç, 35 gündür kayıp annesini arıyor.

7 yıl önce üvey babası Turhan Akay'ın vefat etmesi sonucu annesi Nurten Akay'a (49) kocasından yüklü bir miras kaldığını söyleyen 27 yaşındaki Ahmet Altan, 9 şubat salı günü Mut otogarından annesini otobüse bindirdiğini belirterek, annesinin çarşamba sabahı arayarak İstanbul'a vardığını, bir taksiye binip havaalanına gidip 11.00'de uçağa bineceğini söylediğini anlattı.

Altan, "Daha sonra tekrar aradı. Uçağın rötar yaptığını 13.30'da uçağa bineceğini Almanya'ya varınca da arayacağını söyledi. 12 şubat cuma günü özel numaradan aradı, "Oğlum ben Almanya'ya geldim" dedi ama konuşması tedirgin gibiydi" dedi.

Annesinin Almanya'daki gayrimenkulleri satmayı düşündüğünü kaydeden Altan, şunları söyledi: "Takipçi olarak da Ahmet S. isimli şahsa yetki vermişti. Şubat ayının ilk haftasında bu şahısla annem telefonla yine konuşmuştu. Ayrıca bu şahısta da 15 bin euro alacağı vardı. En son bu şahısla görüştükten sonra acele olarak gitti. Her Almanya'ya gidişinde Adana'dan uçakla giderdi, bu sefer nedense İstanbul'dan gitti. Bana düşkün ve her gün arayan annem o günden beri aramıyor. Hayatından endişe duyuyorum. Acaba arar mı ki diye bir müddet bekledim, aramayınca olayı savcılığa bildirdim. Takipçisi, Almanya'daki iş yerleri, evlerinin kira ve diğer işlerine bakıyordu. Ayrıca bir emlakçıda yine 3 bin euro alacağı vardı ama bunların ikisine de ulaşamıyorum. Telefonlarını arıyorum, kapalı. Almanya'daki kiracıları arayıp soruyorum, "Annen evine ve buraya gelmedi" diyorlar. Araştırmama göre annemin Almanya'ya gitmek için Türkiye'den çıkış bile yapmadığını öğrendim. Artık içime bir endişe düştü. Hayatından endişe ediyorum.Annemi her yerde arıyorum. Artık annemin sesini, kendisini çok özledim. Anneme sarılıp uyumak istiyorum. Anne sağsan mutlaka beni ara."

35 GÜNDÜR KAYIP ANNESİNİ ARIYOR
35 GÜNDÜR KAYIP ANNESİNİ ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 12:05:01
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 13:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?