5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

36 bağışçıya teşekkür belgesi

Mersin'in Bozyazı ilçesinde devlet hastanesine bağışta bulunanlara teşekkür plaketi verildi.

Bozyazı Devlet Hastanesi'nde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, bağışçılara teşekkür ederek, 2007 yılında kurulan hastanenin tam teşekküllü olarak faaliyete geçtiğini söyledi.

Hastanenin, bu süre zarfında alt yapısını tamamlayıp, eksikliklerini gidererek en iyi hizmeti verme gayreti içinde olduğunu ifade eden Sağlam, "Sizler de büyük veya küçük gönlünüzden ne geçtiyse hastaneye katkıda bulundunuz. Hakikaten Türkiye'de en iyi yatırımlardan bir tanesi insana olan yatırım. İnsana yapılan yatırımların en önemlisi de Sağlık sektörüne yapılan yatırımlardır. Bu yardımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Hastanemiz henüz genç ve daha birçok ihtiyacı var. Bu çerçevede maddi ve manevi desteklerinizi devam ettireceğinize inanıyorum. Katkılarınız bize güç vermiştir" dedi.

Bozyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Yücel Gültekin ise, yapılan bağışların hastanenin gelişimine büyük katkı sağladığını kaydetti. Hastanenin kısıtlı imkanlarla hizmet vermesine rağmen, 2007 yılında 50 bin civarında hastaya hizmet verdiğini dile getiren Gültekin, "Bugün geldiğimiz noktada; hastanemizde 3 uzman hekim, 5 pratisyen hekim ve 63 sağlık personeli bulunmaktadır. Hastanemizin ameliyathanesi de faaliyete geçmiş durumdadır. Uzman hekimimiz yetersiz, bu sayıyı artırmak için çaba harcıyoruz. Gerekli girişimleri yaptık, inşallah daha fazla uzmanla Bozyazılılara daha iyi, daha kaliteli hizmet vermek istiyoruz. Sizlerin yapmış olduğu katkılar da bizler için çok önemliydi. Bu bize manevi güç sağladı" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam tarafından 36 bağışçıya teşekkür belgesi verildi. Sağlam, daha sonra hayırseverlerin katkılarıyla yapılan odaları gezdi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 12:19:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?