5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

4 tahta işaret kursu sona erdi

4 TAHTA İŞARET KURSU SONA ERDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığının 2009 Yılı Faaliyet Programında yer alan 4 Tahta İşaret Kursu, 50 kursiyerin katılımıyla Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Kapızlı 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Tesislerinde sona erdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanı İsmail Toksöz'ün başkanlığında açılan 4 Tahta İşaret Kursuna, Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı İzcilik Şube Müdürü Murat Yavuz, Türkiye Baş İzcisi İsmet Çınar, Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Anteplioğlu, Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Alp Alkan, Tesis Müdürü Barbaros Uçar, Kurs Müdürü İbrahim Kurak ve 50 lider kursiyer katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanı İsmail Toksöz kursun bsona ermesi nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmasında, "İzci eşittir mükemmel insan anlamına gelmektedir. O zaman biz işimizde ve gündelik yaşamımızda mükemmel olmak zorundayız. İzcilik, bırakın kendi içimizde tüm dünyada din, dil, ırk, renk, cinsiyet, hastalık, ustalık ayırt etmeden bütün insanların bir birini sevmesi gereken gönüllülüktür. Bu böyle olmuyor ise demek ki bir yerlerde hata vardır. Yaptığımız görevin nöbetçileriyiz. Bu milletin ve bu milletin nöbetçisiyiz" dedi.

4 TAHTA İŞARET KURSU SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 11:57:02
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 13:39:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?