4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

41 gündür kayıp eşini arıyor

41 GÜNDÜR KAYIP EŞİNİ ARIYOR

Mersin'de evden, "Hastaneye gidiyorum" diyerek ayrılan engelli kadından tam 41 gündür haber alınamıyor. Eşinin hayatından endişe duyan yaşlı adamsa, 'kaçırılma' ihtimali üzerinde duruyor.

Merkez ilçe Toroslar'a bağlı Kışlı Mahallesi'nde 65 yaşındaki eşi Mehmet Kandemir ile birlikte yaşayan Durdu Kandemir(50) bundan 41 gün önce evden, "Hastaneye gidiyorum" diyerek ayrıldı. Sağ elinde kısmi felç olan ve engeli nedeniyle yürümekte zorlanan Kandemir'den bir daha haber alınamadı. Karısının eve gelmemesi üzerine şüphelenen ve onu aramaya çıkan Mehmet Kandemir, herhangi bir sonuç alamayınca durumu polise bildirdi.

Çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmadığını anlatan gözü yaşlı eş Kandemir, "Aradan 41 gün geçti ama hala karımdan bir haber alamadım. Onun hayatından endişe ediyorum. Daha önce hiç böylesi bir durumla karşı karşıya kalmadım. Eşimle aramızda herhangi bir sorun da yoktu. Hastaneye gitmek için evden çıktı ve bir daha da kendisinden haber alamadım. Kendisinin kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Sadece eşime kavuşabilmenin hayalini kuruyorum" dedi.

41 GÜNDÜR KAYIP EŞİNİ ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 13:24:05
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 17:04:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?