4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

47 yıldır bitmeyen dostluk

47 YILDIR BİTMEYEN DOSTLUK

Tarsus’un en eski lisesi olan 1953 yılından beri eğitim veren Tarsus Lisesi 1963 yılı mezunları yemekte bir araya geldiler. 47 yıl sonra bir araya gelen Tarsus Lisesi mezunları eski günlerini yadettiler.

1963 yılında Tarsus Lisesinden mezun olduktan sonra hayata atılan ve çeşitli iş dallarında çalışarak kimisi emekli olan, kimisi de faal olarak iş yaşamlarını Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde sürdüren öğrenci arkadaşlar, her yıl bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Mezun oldukları yılın üzerinden geçen 47 yıla rağmen her yıl düzenlenen buluşma gününe katılmaya özen gösteren 25 arkadaştan bu yıl 19 kişisi bir araya gelebildi.

Sınıf arkadaşları birlikte yedikleri yemeğin ardından yeni bir buluşmada bir araya gelmek için yeniden söz vererek yaşam sürdükleri memleketlerine geri döndüler.

Sınıf arkadaşları adına konuşan Bayram Altınel, "Her yıl bir araya gelme geleneğimizi ömrümüzün sonuna kadar sürdürme kararlığındayız, Bu güne kadar çeşitli nedenlerle yaşama veda eden arkadaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Son buluşmamıza 19 arkadaşımız katıldı. İçimizdeki Tarsus sevgisi ve güçlü arkadaşlık bağımız sayesinde bu birlikteliğimiz bizleri mutlu ediyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2010 Salı 15:40:00
Güncelleme :21 Aralık 2010 Salı 15:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?