4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

5 aylık gelin öldürüldü

5 AYLIK EVLİ GELİNİN KOCASI İLE KAYNANASI TUTUKLANDI

Tarsus ilçesinde, evinde bıçakla öldürülen üç aylık hamile gelinin katil zanlısı olarak kocası ile kaynanası tutuklandı.

Olay, geçen hafta Barbaros Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Beş aylık evli ve 3 aylık hamile olan 24 yaşındaki Reyhan Arıdağ, iki bıçak darbesiyle öldürüldü.

Polis, evde kan izlerine rastlamayınca, olayın hemen ardından evde temizlik yapıldığını tespit etti.

Cinayeti ailenin işlediğinden şüphelenen polis, Reyhan Arıdağ'ın kocası Oktay A. (24), kaynanası Havva A. (45) ve kayınbabası Zülfikar A.'yı (49) gözaltına aldı. Polis ayrıca, evde cinayette kullanılan bıçağı buldu.

Emniyette sorgulanan Oktay A. cinayeti kendisinin işlemediğini ailesinin de bu işe karışmadığı yönünde ifade verip suçlamaları kabul etmedi. Çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan zanlılar, savcının itirazı üzerine Adana'da saklandıkları evde yeniden gözaltına alındı. Oktay A. "Cinayete tam teşebbüs", annesi Havva A. ve kayınbaba Zülfikar A. da "Delil karartmak" suçlaması ile Tarsus Adliyesine çıkarıldı.

Şüphelilerden kayınbaba Zülfikar A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Oktay A. ve annesi Havva A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5 AYLIK EVLİ GELİNİN KOCASI İLE KAYNANASI TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 11:12:04
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 17:29:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayça IP: 95.9.159.xxx Tarih : 1.10.2012 17:04:23

bunu asla oktay yapmamıstır  hiç kımse hamile esını olduremez biraz daha dıkkatlı arastırılırsa  bulunur bu acık  acık ortada oktay bey in evde olmadıgı  annesının evde olmadıgı göz onune alınsın