5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

50 Kuruş için cinayet işledi

Mersin'de, iki komşu esnaf arasında 50 kuruşluk tartışma cinayetle noktalandı. Kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Bir kişinin hayatını kaybetmesi bir kişinin ise yaralanması olayına karıştığı öne sürülen şahıs tutuklandı.

Olay, Çankaya Mahallesi 111. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; Alanya İş Merkezi'nde kebapçılık yapan Mehmet Ş.(30), yapıştırıcı almak üzere 20 metre mesafedeki Üzüm İşhanı'na gitti. Yapıştırıcıyı aldıktan sonra cebindeki bozuk paraları çıkaran Mehmet Ş., 1 TL olan yapıştırıcıya 50 kuruş vereceğini, kalan 50 kuruşu ise daha sonra vereceğini söyledi. Ancak iş yeri sahibi Hasan Koç, paranın tamamını getirince yapıştırıcıyı alabileceğini söyleyince, tartışma çıktı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüşünce Mehmet Ş., masanın üzerindeki makası alarak iş yerinde çalışan Emrah Gülcan'ın (23) kalbine sapladı. Gülcan, aldığı ağır darbeye rağmen patronu Hasan Koç ile birlikte Mehmet Ş.'yi kovalamaya başladı.

Kovalamaca esnasında kapalı olan bir işyerinin camını kırarak tezgah üzerinde bulunan bıçağı alan Mehmet Ş., bu kez de Hasan Koç'u bacağından bıçaklayarak kaçtı. Olayın ardından kalbine makas saplanan Emrah Gülcan, ambulans ile Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan Hasan Koç ise özel bir hastanede tedavi altına alındı.

1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanması olayına karşılaştıktan sonra kaçan Mehmet Ş., polisin yaptığı çalışmalar sonucu yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yakınları tarafından Mersin Güneykent Mezarlığı'nda toprağa verilen Emrah Gülcan'ın yaklaşık 1 sene önce askerlik görevini tamamladığı, kısa zaman içinde ise sevdiği kız ile nişanlanmayı planladığı öğrenildi

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 16:05:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?