9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

57 ev sahibini buldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İmar İnşaat Limited Şirketi'nin gerçekleştirdiği Cumhuriyet Evleri'nde, 57 yeni üyenin kura çekimi tamamlandı.

4. etabın bloklarından birini oluşturan 57 dairenin kura çekim töreninde bir konuşma yapan İmar İnşaat Limited Şirketi Genel Müdürü Naci Akkaş, bugüne kadar Cumhuriyet Evleri'nde 336 daireyi sahiplerine teslim ettiklerini, bugün de 4 ay önce üyelik başvuruları kabul edilen 57 ailenin kuralarını çekerek, hangi dairede oturacaklarını belirlediklerini söyledi. 57 ailenin en geç 14 ay içerisinde dairelerine taşınabileceklerini ifade eden Akkaş, "Mersin'de orta gelirli ailelerin kira öder gibi ev sahibi olmasına olanak sağlayan Cumhuriyet Evleri'nde tüm daireler 100 metre kareden oluşuyor. Dairelerin yapımında kullanılan malzemeler ise en üst kalitede. Mutfak dolaplarından yer döşemesine kadar tüm malzemeleri şantiye bünyesinde kendi tesislerimizde hazırlıyoruz ve kaliteyi ön planda tutuyoruz. Cumhuriyet Evleri, konum itibarı ile depreme dayanıklı bir mevkiide inşa ediliyor" dedi.

Mersin 8. Noter Başkatibi Yusuf Gizdaş'ın gözetiminde gerçekleşen kura çekiminde evlerini belirleyen vatandaşlar ise, yapımı tamamlanan evleri gezip gördüklerini ve çok beğendiklerini belirterek, kendilerine ev sahibi olma mutluluğunu yaşatan yetkililere teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 16:47:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?