8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

6. kez Türkiye şampiyonu oldu

Kick boksta 6 yıldır Türkiye şampiyonluğunu kimseye bırakmayan Aslı Gündüz, Kasım ayında İsviçre'de yapılacak olan dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı.


2-8 Temmuz tarihleri arasında Nevşehir'in Avanos ilçesinde yapılan Yıldızlar ve Büyükler Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda Erdemli Çelik Spor Kulübü adına 55 kiloda Semi Contakt dalında mücadele eden Aslı Gündüz, kilosunda Türkiye şampiyonu oldu. Antrenörü Teslime Çelik nezaretinde dünya şampiyonasına hazırlandığını ifade eden Gündüz, kendisine her türlü maddi manevi desteği veren Erdemli Belediye Başkanı Musa Mutlu'yu makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Gündüz, kazandığı Türkiye şampiyonluğu madalyasını da Mutlu'ya armağan etti.Belediye Başkanı Musa Mutlu, "Erdemlimizin gururu genç şampiyonumuzu kutluyor, başarısının devamını diliyoruz. Sporcularımız için her türlü desteği vermeye çalışıyoruz" dedi.


Başarılı sporcuların ödüllendirilmesi gerektiğini ifade eden Mutlu, "Belediyemizin imkanları belli. İmkanımız yok diye başarılı sporcularımızı göz ardı edemeyiz. Biz başarılı gençlerimizin her zaman yanındayız. Yapılan iş ne olursa olsun başarı her zaman ödüllendirilmeli. Başarıyla gelecek olan morale ihtiyacımız var. Belediyemiz ve Erdemli halkı sizlerin arkasında ve destekçinizdir. Genç sporcularımızın başarısı bizim gururumuz olacaktır" diye konuştu.


Başkan Mutlu, Aslı Gündüz'ün antrenörü Teslime Çelik'i de, Muay Thai Milli Takımı Teknik Kurulu'nda görev alması ve Kick Boks Bayanlardan Sorumlu Teknik Kurul Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı da tebrik etti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2007 Salı 14:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?