5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

6 muhtardan polise iftar

Mersin'in Tarsus ilçesinde 6 mahalle muhtarı bir araya gelerek bağlı oldukları Benli Polis Merkezi personeline iftar verdi.

Anıt Mahallesi Muhtarı Mustafa Naci Güllü, Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Vedat Sarı, Altaylılar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ölmez, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Muhittin Borlukan, Bağlar Mahallesi Muhtarı Fikret Kaya ve Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Genç'in, Benli Polis Merkezinde verdiği iftara Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy ile emniyet amirleri de katıldı.

İftardan sonra bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy muhtarların çok anlamlı bir organizasyon yaptıklarını belirterek, birlik ve beraberliğin sağlanmasında sundukları katkı ve iftar yemeği için teşekkür etti. Aksoy, "Polis ve vatandaş arasında sağlanan dayanışmayı bu ortam daha da sıklaştırmıştır. İlçenin huzurunu gece gündüz demeden canları pahasına çalışan polislerimize verdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ederim" dedi.

Muhtarlar adına bir konuşma yapan Anıt Mahallesi Muhtarı Mustafa Naci Güllü ise güzel bir iftarda mahallerine hizmet eden polislerle birlikte olmaktan mutlu olduklarını, bu tür dayanışmanın artarak devam edeceğini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 12:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?