5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

70 öğrenciye eğitim yardımı

TARSUS’TA 70 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

Mersin’in Tarsus ilçesinde 70 öğrenciye eğitim yardımı yapıldı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Lütfiye Benli Polis Merkezi’nin işbirliği ile Gazipaşa Mahallesinde bulunan Lütfiye Benli İlköğretim Okulu’nda yardıma ihtiyacı olduklarını tespit edilen öğrencilere törenle eğitim yardımları verildi.

Törene, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, Lütfiye Benli Polis Merkezi Amiri Şaban Paksoy, Mahalle Muhtarı İsmail Genç, Okul müdürü Zeki Avşar, emniyet amirleri ve öğretmenlerin yanı sıra öğrenci velileri katıldı.

Okul Müdürü Zeki Avşar, yaptığı konuşmada, Ticaret ve Sanayi Odası ile Lütfiye Benli Polis Merkezi’ne okullarındaki öğrencilere eğitim yardımı yaptıkları için teşekkür etti.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy törende yaptığı konuşmada, "Bölge olarak seçtiğimiz okullardan biri de Lütfiye Benli İlköğretim Okuludur. Eğitime katkı amacıyla bizlere destek veren Tarsus Ticaret Odasına ve Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı ise, “Milli Eğitim olarak birçok eğitim kurumuna katkı yapıyoruz. Diğer kurumlarda bizlere katkı sağlıyor. Lütfiye Benli Polis Karakolumuzun desteğiyle düzenlenen bu toplantıdan da mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü de, “Çocukluğumuzda eğitim yardımları bizlere dağıtılırdı. Büyüdük, iş sahibi olduk. Şimdi dağıtma sırası bizde. Hedefe ulaşmak istiyorsanız hedefe koşmak zorundasınız” dedi.

Yapılan kırtasiye yardımından sonra polis sınıfları gezerek, ders yapan öğrencilere şeker ikram etti.

TARSUS’TA 70 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI
TARSUS’TA 70 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 16:35:03
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 17:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?