3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

8 çifte resmi nikah

Mersin'de alt birim Toroslar Belediyesi ile Halkkent Mahalle Muhtarlığı'nın birlikte organize ettiği toplu nikah töreniyle 8 çift resmi nikaha kavuştu.

Toroslar Belediyesi Nikah Salonu'nda yapılan törene; Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Halkkent Mahalle Muhtarı Evliya Yüksel, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

Evlenmiş ancak resmi nikahı bulunmayan çiftlerin nikah akitlerini çocuklarının şahitliğinde gerçekleştiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerken, bu gibi organizasyonlara her zaman destek olacaklarını ifade etti. Resmi nikahın hem erkek hem de kadın için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Tuna, resmi nikahı olmayan çiftleri, nikah yapmaya davet etti.

Medeni bir aile için resmi nikahın şart olduğuna işaret eden Tuna, "Biz de bu doğrultuda muhtarlarımızdan gelen talebe gerekli desteği vererek, bölgemizde resmi nikahı olmayan çiftleri resmi nikaha kavuşturacağız. Nikah akitlerini gerçekleştireceğimiz 8 çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından toplu nikah törenine geçildi. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna tarafından gerçekleştirilen nikah akitleriyle çiftler çocuklarının şahitliğinde resmi nikaha kavuşturuldu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 17:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?