8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

81 yaşındaki hayırsevere plaket

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Atakan Kızılok, sağlık ocağı yaptıran 81 yaşındaki Selahattin Yanpar'ı evinde ziyaret ederek, plaket verdi.

Kızılok, Sağlık Ocaklarından Sorumlu Şube Müdürü Dr. Tülay Toka Aydeğer ve Selahattin Yanpar Sağlık Ocağı Başhekimi Dr. Sevda Eren ile birlikte, Kurdali Mahallesi'nde kendi adına sağlık ocağı yaptıran hayırsever çiftçiyi evinde ziyaret etti. Kızılok, ziyaret sırasında, yaptırdığı eserle örnek bir davranış sergileyen Yanpar'a plaket takdim etti.

Duygulu anlar yaşayan hayırsever Selahattin Yanpar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eğer ülkeme ve memleketime bir faydam olmuşsa, ne mutlu bana. Bir insanın hayır duasını alırsam bana yeter, çünkü bizler bu dünyadan göçerken, yanımızda hiçbir şey götürmüyoruz ve toprak oluyoruz. Varsa imkanımız, insanlara yardım edelim ve hayır yapalım" dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Atakan Kızılok ise, bu tür davranışların örnek alınması gerektiğini belirterek, 81 yaşında yaptırdığı sağlık ocağından dolayı Selahattin Yanpar'a teşekkür etti. Kurdali Mahallesi'nde bulunan Selahattin Yanpar Sağlık Ocağı, 5 doktor, 5 hemşire ve 2 doğum uzmanıyla mahalle halkına hizmet veriyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 14:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?